Onderhoud door KROOT Installatie aan mechanische ventilatie

Mechanische ventilatiesystemen vragen om onderhoud door een deskundige installateur zoals KROOT Installatie in Kaatsheuvel. Laat dat in ieder geval eens in de 5 jaar verrichten. Wij reinigen ventilatiesystemen in de regio Den Bosch, Breda en Tilburg.

Waar zitten de ventilatiepunten?

In de meeste moderne panden is een mechanisch ventilatiesysteem aanwezig. Op verschillende plaatsen in de muur of het plafond zitten afzuigopeningen of ventielen. U vindt ze meestal in ruimtes met sanitaire voorzieningen. En soms ook in een berging. De lucht wordt afgezogen met behulp van een ventilator of motor. Die is ingebouwd in een metalen of kunststof behuizing. Die staat bij gezinswoningen meestal op zolder. Bij flats en bedrijfspanden is die in een speciale kast ingebouwd.

KROOT regelt het onderhoud

Alleen filters vervangen is niet voldoende om een ventilatiesysteem goed werkend te houden. De ventilatorunit en de luchtkanalen zitten na verloop van tijd vol met stof en vuil. De afzuigcapaciteit neemt dan aanzienlijk af. Ons advies luidt: laat ons eens in de 5 jaar onderhoud verrichten aan uw ventilatiesysteem. Dan bent u ervan verzekerd dat het naar behoren werkt en dat dat voldoende afzuigcapaciteit levert.


KROOT Installatie zorgt voor vakkundig onderhoud

Laat regelmatig de cv-installaties en ventilatiesystemen van uw projecten controleren en reinigen. Daarmee voorkomt u storingen en extra onkosten. Na onderhoud door KROOT Installatie bent u verzekerd van een goed geventileerd en verwarmd pand.

Insallatiebedrijf voor advies, ontwerp en uitvoering

KROOT Installatie
Heuvelstraat 6
5171 VE,  Kaatsheuvel

Kvk: 51714272

Openingstijden

Maandag 07:00 - 17:00

Dinsdag 07:00 - 17:00

Woensdag 07:00 - 17:00

Donderdag 07:00 - 17:00

Vrijdag 07:00 - 17:00

Altijd per email bereikbaar