Vakkundig loodgieterswerk van KROOT Installatie in Kaatsheuvel

Een lekkage in de waterleiding. Een verstopping in de sanitaire voorziening. Veelvoorkomende problemen die de loodgieters van KROOT Installatie snel verhelpen in de regio Den Bosch, Breda en Tilburg.

KROOT biedt een totaalconcept voor badkamers

Een nieuwe badkamer voor een verbouwings- of nieuwbouwproject volgens ons totaalconcept. Dat begint met een ontwerp in 2D of 3D en sanitairkeuzes. Op locatie breken we de oude badkamer uit. We verrichten het hak- en breekwerk voor nieuw of aangepast leidingwerk. Ook passen we eventueel bouwkundige details aan. We egaliseren de wanden en de vloer of leggen een smeervloer, verzorgen het stucwerk en de betegeling. Na de montage van het sanitair en de elektra kitten we alle naden en hoeken af. Ook de afvoer van het bouwafval is inbegrepen.

Een eenvoudige badkamer of een wellnessgevoel?

Een keurige, maar eenvoudige douchekop of een regendouche inclusief bijpassende thermostaatkraan. Een inloopdouche met glazen schermen of een halfronde cabine. Een badkamermeubel met 2 wastafels of ultiem relaxen in een stoomcabine of een bubbelbad. Elk van uw klanten heeft een eigen wellnessgevoel. Of ze nu kiezen voor het luxe of voor eenvoud. KROOT Installatie bouwt badkamers voor projecten in elk segment.

KROOT adviseert ook bij de finishing touch

Accessoires geven een badkamer eigenheid. Daarom besteden de adviseurs van KROOT bijzondere aandacht aan de keuze voor kranen en radiatoren. De functionaliteit, zoals die van een handdoekradiator of een thermostaatkraan, is daarbij net zo belangrijk als het design.


Bent u op zoek naar een bouwpartner met visie?

Comfortabel toiletbezoek

Een toilet wordt iedere dag, en vaak door meerdere personen, gebruikt. Hygiëne is noodzaak en comfort een pluspunt. Een zwevend toilet voldoet aan die eisen. Alle aansluitingen werken we weg achter de muur. De vloer blijft vrij. Dat zorgt niet alleen voor een luxe en ruimtelijke uitstraling. De gebruiker maakt de toiletruimte ook eenvoudig schoon.


KROOT Installatie bouwt elke gewenste toiletruimte. Bij een verbouwing of renovatie. Of in serie bij bijvoorbeeld een nieuwbouwproject.

Vraag een offerte aan


KROOT Installatie zorgt voor vakkundig onderhoud

Laat regelmatig de cv-installaties en ventilatiesystemen van uw projecten controleren en reinigen. Daarmee voorkomt u storingen en extra onkosten. Na onderhoud door KROOT Installatie bent u verzekerd van een goed geventileerd en verwarmd pand.

Insallatiebedrijf voor advies, ontwerp en uitvoering

KROOT Installatie
Heuvelstraat 6
5171 VE,  Kaatsheuvel

Kvk: 51714272

Openingstijden

Maandag 07:00 - 17:00

Dinsdag 07:00 - 17:00

Woensdag 07:00 - 17:00

Donderdag 07:00 - 17:00

Vrijdag 07:00 - 17:00

Altijd per email bereikbaar