tabafbeelding-kroot-installatie-vloerverwarming

Inregelen vloerverwarming en koeling in regio Kaatsheuvel

Een comfortabel binnenklimaat begint bij vloerverwarming en koeling. U bent bij Kroot Installatie & Montage aan het juiste adres voor zowel het aanleggen van vloerverwarming als het installeren van zoneregeling. Wij werkzaam in de regio Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg en omgeving.

Vloerverwarming aanleggen

Kroot Installatie is gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming op draadstaalmatten. Op deze matten worden de vloerverwarmingsbuizen bevestigd, waarna er een cementdekvloer wordt gestort.

Maximaal temperatuurcomfort met zoneregeling

Vloerverwarming/koeling is uitstekend te combineren met duurzame en energiezuinige technieken, zoals warmtepompen en hybride cv-ketels. Voor het regelen van vloerverwarming kunt u gebruik maken van de zogeheten zoneregelingen. Zo kunt u iedere ruimte onafhankelijk van elkaar op de gewenste temperatuur instellen. Met de zoneregeling is het niet alleen mogelijk om te verwarmen, maar ook het koelen te regelen op het moment dat de zomertemperatuur zich van haar beste kant laat zien.

Natuurlijk is het met onze zoneregeling op de vloerverwarming in combinatie met een standaard cv-ketel of stadsverwarming ook mogelijk om alleen het verwarmen te regelen.

Onze zoneregeling bieden we in 4 varianten:

  • bedraad
  • draadloos
  • bedraad met LAN voor bediening via smartphone of tablet
  • draadloos met LAN voor bediening via smartphone of tablet

Standaard met:

  • LCD thermostaat in de woonkamer (hiermee kunt u handmatig omschakelen van verwarmen/koelen
  • overige zones een thermostaat met een draaiknop (zonder display)

Geleverd met:

  • volledige installatie- en gebruikershandleidingen
  • meest recente software te downloaden bij fabrikant

Offerte aanvragen


Voor verdere informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Kroot Installatie & Montage verzorgt de aanleg van vloerverwarming en zoneregeling in de regio Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg en omgeving.

Uw gegevens


Lees meer over vloerverwarming


Top