tabafbeelding-kroot-onderhoud

Cv-ketel onderhoud en reparatie in regio Kaatsheuvel

Storingen aan uw verwarmingsinstallatie komen nooit op het juiste moment. Wilt u de zekerheid van een goedwerkende installatie? Preventief onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt vele storingen en eventuele problemen worden tijdig opgemerkt. Daarnaast zorgt onderhoud voor een langere levensduur van uw installatie, hoger rendement en is de veiligheid van uw verwarmingsketel gewaarborgd. Ligt uw cv-ketel op storing? Wij lossen uw defect professioneel en binnen 24 uur op. Onze installateurs zijn werkzaam in de omgeving van Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda en Tilburg.

Cv-ketel onderhoud

Tijdens een onderhoudsbeurt worden onderdelen gecontroleerd op een juiste werking en wordt uw verwarmingsketel opnieuw afgesteld en schoongemaakt. Slecht werkende onderdelen worden indien nodig vervangen, zodat in een later stadium een storing wordt voorkomen. Dankzij het uitvoeren van onderhoud wordt de levensduur van uw cv-ketel verlengd, blijft veiligheid gegarandeerd en wordt energie bespaard.

Sluit een onderhoudscontract af

Algemene Voorwaarden Service- en Onderhouds-abonnementen voor Woninginstallaties

Storing verhelpen

Heeft u een storing? Neem dan direct contact op met onze 24-uurs service via telefoonnummer 06 - 819 325 86.


Maak afspraak


KROOT Installatie & Montage is actief in Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg en omgeving. Als u contact met ons opneemt, zorgen wij voor een professionele reparatie en onderhoud van uw cv-ketel.


Top