tabafbeeldingen-kroot-verwarming

Aanleg centrale verwarming in Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg e.o.

Op het gebied van centrale verwarming zijn er vele mogelijkheden. Of u nu radiatoren, convectoren, vloerverwarming of een combinatie hiervan wenst, u bent bij KROOT Installatie & Montage aan het juiste adres. Wij geven u graag een professioneel advies, zodat uw installatie altijd voldoet aan uw warmtevraag. Vervolgens installeren onze installateurs uw cv-ketel, radiator, convector of vloerverwarming met de grootste vakkundigheid. Ons werkgebied betreft met name de omgeving van Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda en Tilburg.

Specialist in vloerverwarming

Kroot Installatie & Montage is gespecialiseerd in de aanleg van vloerverwarming. Vloerverwarmingssystemen zijn in twee uitvoeringen beschikbaar: als bijverwarming in combinatie met radiatoren of hoofdverwarming zonder extra radiatoren. Behalve vloerverwarming, bieden wij ook vloerkoeling aan. Dit gaat meestal in combinatie met een wamtepomp installatie.

Cv-ketel vervangen

Uw verwarmingsketel gaat 12 tot 15 jaar probleemloos mee, na die tijd is het verstandig uw toestel te vervangen. Hierdoor bespaart u op stookkosten, voorkomt u dure reparaties en bent u zeker van een veilige installatie. Is uw verwarmingsketel aan vervanging toe? Schakel dan de bekwame installateur van KROOT Installatie & Montage in. Binnen een dag hangt uw nieuwe toestel al. Wij raden u aan voor een optimaal gebruik van uw installatie, deze jaarlijks door ons te laten onderhouden.


Offerte aanvragen


Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met KROOT Installatie & Montage via het onderstaande formulier. Wij installeren centrale verwarming in de omgeving van Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda of Tilburg.Top