kroot-installatie-kaatsheuvel-cv-ketel

Cv-ketel kopen met installatie in Waalwijk, Kaatsheuvel, Breda e.o.

Een cv-ketel is altijd een grote, maar belangrijke investering. KROOT Installatie & Montage snapt als geen ander dat u een kwalitatief hoogstaande ketel voor een scherpe prijs wenst. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken en u de juiste cv-ketel aan te bieden. Onze ervaren installateurs installeren vervolgens uw nieuwe toestel binnen één dag. Wij zijn werkzaam in de regio Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda en Tilburg.

Cv-ketel vervangen

Gemiddeld gaat uw cv-ketel 15 jaar mee. Na deze tijd heeft u een grote kans op storingen en worden uw stookkosten hoger. De nieuwe generatie ketels zorgen voor een behoorlijke rendementsverbetering. Investeren hierin voorziet, naast comfortverbetering, in een besparing op uw energiekosten. Slimme eigenaren van installaties gaan tijdig over tot vervanging, vóórdat de kosten ten gevolge van storingen sterk oplopen. Wij raden u aan uw verwarmingsketel in het voorjaar of de zomer te vervangen, zo heeft u de zekerheid van warmte in uw huis tijdens de winter.

Online offerte aanvragen

Kijk in onze CV-wijzer om de beste ketel voor uw situatie te vinden en eventueel direct een online offerte op te vragen.

Vakkundige installatie

Na de selectie van het juiste verwarmingstoestel voor uw situatie, kunt u rekenen op een perfecte installatie. In combinatie met jaarlijks onderhoud, heeft u jarenlang geen omkijken naar uw installatie. Preventief onderhoud zorgt voor een langere levensduur, voorkomt storingen en een besparing van energie. 


Offerte aanvragen


Wilt u uw cv-ketel laten vervangen? Neem dan vrijblijvend contact op met KROOT Installatie & Montage. Wij installeren uw nieuwe verwarmingstoestel in Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda en Tilburg.


Lees meer over cv-ketels


Top