tabafbeelding-kroot-ventilatie

Onderhoud van mechanische ventilatie in Kaatsheuvel, Breda, Waalwijk e.o.

In veel moderne huizen is een mechanisch ventilatiesysteem aanwezig. Op verschillende plaatsen (vaak keuken, badkamer en toilet, soms berging) zitten in het plafond afzuigopeningen/ventielen waardoor met behulp van een ventilator/motor lucht afgezogen wordt. Deze ventilator is ingebouwd in een metalen of kunststof behuizing en zit bij flats vaak in een kast en bij eengezinswoningen meestal op zolder. Ons advies is om eens in de 5 jaar onderhoud te laten verrichten aan uw ventilatiesysteem. Kroot Installatie & Montage is werkzaam in de regio Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg en omgeving.

Alleen filters vervangen is niet voldoende om een ventilatiesysteem goed werkend te houden. Doordat de ventilatorunit en de luchtkanalen vol komen te zitten met stof en vuil, neemt de afzuigcapaciteit aanzienlijk af.

Ons advies is om eens in de 5 jaar onderhoud te laten verrichten. Hierdoor bent u verzekerd van een goed werkend ventilatiesysteem dat voldoende afzuigcapaciteit levert. Wij bieden u aan het mechanische ventilatiesysteem te reinigen.

Kroot-Ventilatie-naast

Offerte aanvragen


Voor verdere informatie en prijzen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Kroot Installatie & Montage verzorgt het onderhoud van mechanische ventilatie in de regio Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg en omgeving.


Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top