tabafbeelding-kroot-warmtepomp

Warmtepomp installateur in Waalwijk, Den Bosch, Breda e.o.

Rijzen uw energierekeningen de pan uit en wilt u overgaan op duurzame energie? Denk dan eens aan een warmtepomp. Een warmtepomp is uitermate geschikt om uw huis te verwarmen en te koelen met duurzame energie uit bodem, water of lucht. KROOT Installatie & Montage is de juiste partij voor het ontwerpen, dimensioneren en installeren van complete warmtepompinstallaties. U kunt ons inschakelen als u woont in ons werkgebied Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Breda.

De aarde slaat continue zonnewarmte op in de lucht, bodem en het grondwater. Deze warmte is altijd ruim voldoende rond uw huis aanwezig en kan met een warmtepomp eenvoudig worden benut voor verwarming van uw woning, zowel in de zomer als de winter, overdag en ’s nachts. U bespaart niet alleen op uw maandlasten, maar draagt u bij aan een beter milieu. U kunt een warmtepomp zien als een omgekeerde koelkast.

Voordelen warmtepomp:

  • u behaalt eenvoudiger de EPC-norm van 0,6
  • u bespaart direct 30 tot 60 procent op energiekosten voor verwarming en verbruik van warm tapwater.
  • u heeft minder last van de stijgende energieprijzen, want uw energie komt voor een groot deel uit uw eigen omgeving
  • meer comfort in huis
  • goedkope en aangename koeling in de zomer
  • goed voor het milieu

Offerte aanvragen


Wij geven u tijdens een persoonlijk gesprek graag meer informatie over de mogelijkheden van een warmtepompsysteem. Daarnaast adviseren wij welke type warmtepomp bij u past: een water-water, lucht-water of bodem-water systeem. De installatie verzorgen wij in de regio Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Breda.Top