tabafbeeldingen-kroot-hoofd

Wij verbouwen badkamers in Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg e.o.

Bent u van plan uw badkamer te verbouwen of uw bad, douche, wastafel of toilet te vervangen? U kunt bij KROOT Installatie & Montage terecht voor de meest eenvoudige tot de meest luxe badkamers. Voor ieder budget realiseren wij uw droombadkamer. Onze professionele loodgieter zorgt altijd voor een perfecte installatie en is actief in de omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg en Kaatsheuvel.

Badkamershowroom

De keuze van sanitair is vaak moeilijk dankzij de vele mogelijkheden. Wij maken graag voor u een afspraak met één van onze leveranciers. In de showroom wordt u vakkundig geholpen met de juiste keuze voor sanitair. De deskundige verkoper luistert graag naar uw wensen en maakt daarvoor een tekening inclusief een scherpe offerte. De mogelijkheden worden uitgetekend in 2D of 3D, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw nieuwe badkamer.

Wij bieden u een totaalconcept:

Van het uitbreken oude badkamer, hak,- en breekwerk t.b.v. leidingwerk, aanpassen leidingwerk (loodgieterswerk/elektra), aanpassen bouwkundige details, uitvlakken van wanden, uitvlakken vloer of leggen smeervloer, aanleggen van plafond, stucwerkzaamheden, betegelen wand en vloer, afmontage sanitair/elektra, afkitten van sanitair en hoeken tot het afvoeren bouwafval.

Kroot-badkamer-naast

Offerte aanvragen


Wilt u een persoonlijk advies of een offerte aanvragen voor het verbouwen van uw badkamer? Neem dan contact op met KROOT Installatie & Montage. Wij zijn werkzaam in Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg en omstreken.Top