tabafbeelding-kroot-advies

Advies, ontwerp en uitvoering

Voordat er gestart kan worden met de bouw of renovatie van een woning of bedrijfspand, is er veel voorbereiding nodig. KROOT Installatie & Montage heeft zeer bekwame CAD-tekenaars en ervaren calculators in dienst, die de werkvoorbereiding tot in de details verzorgen. Daarnaast is ook de uitvoering van installatiewerkzaamheden bij ons in goede handen. Wij zijn actief in de regio Kaatsheuvel, Breda, Tilburg, Den Bosch en Waalwijk.

Particulier

Wij geven particulieren een deskundig advies voor een uitbreiding van de woning, renovatie van badkamers of wanneer er een nieuwe keuken moet worden geplaatst. Al in een vroeg stadium kunt u ons hierbij betrekken, zodat u alle mogelijkheden duidelijk in beeld te krijgt. Onze showrooms maken een duidelijke tekening in 2D of 3D van uw badkamer, toilet of keuken.


Bedrijven

Voor bedrijven die hun pand willen uitbreiden en daarbij een installateur nodig hebben, geven wij graag vooraf een passend advies. Vervolgens installeren wij uw verwarmingsinstallatie vakkundig.

Aannemers

Nauwkeurige tekeningen en berekeningen zijn de sleutel tot het succes van een project. Wij geven aannemers installatieadvies voor renovatiewerken of nieuwbouw. Daarnaast is KROOT Installatie & Montage sterk in het installeren van een badkamer tot een warmtepomp.

Installatiebedrijven

Heeft u tijdelijk geen capaciteit om zelf tekeningen en berekeningen te maken of bent u hier niet in thuis?
KROOT Installatie & Montage is 100% thuis in het tekenen en berekenen van installaties en voert dit met de grootste precisie uit.


Architecten en/of projectontwikkelaars

KROOT Installatie & Montage is een ervaren en deskundige partner voor architecten en projectontwikkelaats. Wij maken professionele tekeningen en berekeningen in de ontwerpfase. We houden rekening met de eisen volgens NEN1006 in verband met legionella.

Wij maken gebruik van de onderstaande software

- AutoCAD en StabiCAD voor het maken van de installatie-tekeningen
- VABI UO voor het maken van transmissieberekeningen
- StabiCAD voor het maken van Gasleidingberekeningen

Wilt u meer informatie? Vraag dan via onderstaand formulier een offerte aan.


Top